Skip to main content
Centrum Kształcenia Zawodowego Nr 1, ul. Berka Joselewicza 4, 03-803 Warszawa Centrum Kształcenia Zawodowego Nr 1, ul. Berka Joselewicza 4, 03-803 Warszawa
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are not logged in. (Log in)

KKZ - MOD.03. KRAWIEC 2020/2021

  1. Home
  2. Courses
  3. Inne
  4. KKZ - MOD.03. KRAWIEC 2020/2021
MOD.03 - język angielski.
Bezpieczeństwo i higiena pracy - 5 godz.
MOD.03. Konfekcjonowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych - gr. I
MOD.03. Konfekcjonowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych - gr. II
MOD.03. Modelowanie podstawowych form wyrobów odzieżowych - gr. I
MOD.03. Modelowanie podstawowych form wyrobów odzieżowych - gr. II
MOD.03. Projektowanie i organizacja procesów produkcji odzieży.
TEST - Maszyny i urządzenia w przemyśle odzieżowym.
TEST - Wykonywanie rysunków wyrobów odzieżowych.
TEST - Rozróżnianie surowców do produkcji wyrobów włókienniczych.
MOD.03. Rozróżnianie surowców do produkcji wyrobów włókienniczych.
MOD.03. Maszyny i urządzenia w przemyśle odzieżowym.
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • Inne

        • POMOC MOODLE

        • VEOLIA

        • M.19. OPERATOR OBRABIAREK SKRAWAJĄCYCH

        • EE.08. TECHNIK INFORMATYK

        • T.04. CUKIERNIK

        • TG.04. CUKIERNIK

        • AU.15. STOLARZ

        • AU.35. PRAKTYKA ZAWODOWA

        • KKZ - EE.05. ELEKTRYK

        • KKZ - AU.14. KRAWIEC

        • KKZ - AU.50. TECHNIK TECHNOLOGII DREWNA

        • TURNUS - DRM.04. Stolarz - KLASA 1

        • TURNUS - DRM.04. Stolarz - KLASA 2

        • TURNUS - SPC.01. Cukiernik - KLASA 1

        • TURNUS - SPC.01. Cukiernik - KLASA 2

        • TURNUS - AU.15. Stolarz - KLASA 3

        • TURNUS - SPC.01. Cukiernik - KLASA 2-3

        • ZAJĘCIA TECHNICZNE/PRAKTYCZNE ROK SZKOLNY 2020-2021

        • KKZ - ELE.05. TECHNIK ELEKTRYK 2020/2021

        • KKZ - MOD.11. TECHNIK PRZEMYSŁU MODY 2020/21; 2021/22

        • KKZ - DRM.04. STOLARZ 2020/2021

        • KKZ - MOD.03. KRAWIEC 2020/2021

          • MOD.03 - język angielski.

          • BHP - 5g.

          • MOD.03. Konf. wyrob. odzież. - gr. I

          • MOD.03. Konf. wyrob. odzież - gr. II

          • MOD.03. Model. podst. form. - gr. I

          • MOD.03. Model. podst. form - gr. II

          • Projektowanie i organizacja procesów produkcji odz...

          • TEST - Maszyny i urządzenia w przemyśle odzieżowym.

          • TEST - Wykonywanie rysunków wyrobów odzieżowych.

          • TEST - Rozróżnianie surowców do produkcji wyrobów ...

          • MOD.03. Rozróżnianie surowców do produkcji wyrobów...

        • KKZ - SPC.01. CUKIERNIK 2020/2021

        • TURNUS - Stolarz kl. I

        • TURNUS - Cukiernik kl. I

        • TURNUS - Cukiernik kl. 3

        • TURNUS - Stolarz kl. 3

        • ZAJĘCIA PRAKTYCZNE ROK SZKOLNY 2021-2022

        • KKZ - MOD.03. Krawiec - r. szk. 2021/2022, 2022/2023

        • KKZ - ELE.02. Elektryk - r. szk. 2021/2022; 2022/2023

        • KKZ - DRM.04. Stolarz - r. szk. 2021/2022; 2022/2023

        • KKZ- SPC.01. Cukiernik - r. szk. 2022/2023; 2023/2...

        • KKZ - DRM.04. Stolarz - r. szk. 2022/2023; 2023/2024

        • KKZ - MOD.03. Krawiec - r. szk. 2022/2023; 2023/2024

        • KKZ- ELE.02. Elektryk - r. szk. 2022/2023; 2023/2024

        • KKZ - BUD.11. Monter zab. i robót wyk. w budownict...

        • 2 bsRz

        • 3 tKm - technik technologii żywności

        • 2 tKm - technik technologii żywności

        • 1 ksb O - kucharz

        • 1 cbs PB - cukiernik

        • 1 cbs GB - cukiernik

      • KKZ - SPC. Cukiernik - r. szk. 2023/2024; 2024/2025

      • KKZ - DRM.04 - Stolarz - r. szk. 2023/2024; 2024/2025

      • KKZ - MOD. 11. TECHNIK PRZEMYSŁU MODY - r. szk. 20...

      • KKZ - MOD.03. Krawiec - r. szk. 2023/2024; 2024/2025

      • KKZ - ELE.05. TECHNIK ELEKTRYK - r. szk. 2023/2024...

      • KKZ - ELE.02. Elektryk - r. szk. 2024-2025, 2025-2026

      • KKZ - BUD.11. Monter zabudowy i robót wykończeniow...

      • KKZ - DRM.04. Stolarz r. szk. 2024-2025/ 2025/2026.

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Data retention summary